“Felicitari, ati castigat 10.000 de euro!” Escrocheria care face furori in preajma Sarbatorilor

In aceasta perioada escrocii si-au intensificat activitatea, potrivit CugetLiber.ro, iar constantenii sunt primii vizati de acest tip de inselatorie.
In cursul zilei de ieri, mai multi angajati ai unei firme din Constanta au primit SMS-uri de la numarul de telefon 0784.643.950, in care se mentiona ca fiecare a castigat 10.000 de euro din partea unei companii de telefonie mobila.
“Dupa ce eram anuntat ca sunt castigator, mi se indica sa sun la un alt numar de telefon, respectiv la 0728. 619.054, pentru informatii. Am sunat, de curiozitate, dar era casuta vocala care ma anunta ca “Abonatul nu poate fi contactat”. Ulterior am aflat ca mai multi colegi au primit acelasi mesaj. Hilar este un alt aspect: noi nu suntem clienti ai firmei de telefonie respectiva, de la care chipurile am primit premiile! Numerele de telefon au fost portate de cativa ani, dar bineinteles infractorii nu stiu acest lucru!”, a declarat Octavian, unul dintre constantenii vizati de escrocii prin telefon.?
Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale, din cadrul Politiei Constanta, in atentia carora trebuie sa ajunga aceste inselaciuni telefonice, atrag atentia constantenilor sa nu cada in plasa acestor escroci: sa nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *