“Hat-trick” Ljubinkovic: FC Vaslui umileste Gloria Buzau

0
1

Marko Ljubinkovic ne arata pe meci ce trece de ce a fost dorit asa de insistent de Steaua si de Rapid in vara acestui an, dar si de ce patronul Adrian Porumboiu a facut orice pentru a-l pastra la echipa. Duminica dupa-amiaza, la Vaslui, sarbul a facut un nou meci mare, reusind un ?hat-trick? de senzatie in victoria moldovenilor, scor 4-1, din fata celor de la Gloria Buzau.

Partida a inceput, asa cum era si normal, in nota de dominare a gazdelor. Buzoienii au avut o rabufnire de orgoliu in chiar minutul doi, insa caderea lui Alin Litu in suprafata de pedeapsa nu a impresionat-o pe arbitra Teodora Albon. Minutul 24 avea sa aduca deschiderea scorului: Ljubinkovic reia din cadere, dupa o centrare venita de pe flancul stang si il invinge pentru prima data pe Minca. Fostul goalkeeper al Rapidului avea sa mai scoata mingea de doua ori din poarta. Prima data – in minutul 39, dupa ce a iesit gresit la o centrare a lui Gheorghiu si i-a permis aceluiasi Ljubinkovici sa realizeze ?dubla?. A doua oara – in ultimele secunde de joc ale prime reprize, cand a fost invins chiar de catre un coechipier, Ezze fiind omul potrivit la locul nepotrivit si deviind in propria-i poarta sutul lui Bukvic.

Mitanul secund avea sa fie diferit fata de primul. Dar doar in ceea ce priveste golurile marcate, caci vasluienii si-au continuat asediul la poarta nefericitului Minca. Dupa o ratare imensa a lui Gheorghiu, oaspetii aveau sa reduca din handicap, in minutul 54 Litu trimitand un sut fara sperante in poarta lui Haisan. In minutul 73 insa, Ljubinkovici avea sa realizeze ?hat-trick?-ul, punand latul la o centrare perfecta a lui Frunza si stabilind scorul final al partidei: 4-1 in favoarea moldovenilor. Datorita acestei victorii, FC Vaslui isi pastreaza locul al patrulea in Liga I, iar eroul Ljubinkovici devine golgeterul campionatului, cu 11 goluri din 10 partide.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here