Bai Ling: Era cat pe ce sa ma culc cu Angelina Jolie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In ciuda faptului ca in ultima perioada este criticata pentru ca ar fi prea slaba, Angelina Jolie constituie un model de frumusete, dar si de atractie, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Cea din urma reprezentanta a sexului frumos care a cazut in mrejele vedetei de la Hollywood este colega ei de pe platourile de filmare a productiei ?Sky Captain And The World Of Tomorrow?, Bai Ling.

Actrita chinezoaica a recunoscut ca s-a simtit ?irezistibil? atrasa sexual de Angelina Jolie chiar in timpul turnarii filmului, ]n 2004. ?Am simtit acea energie intre noi, cand ne-am privit. Acel magnetism numit atractie. Ochii ei transmit o unda sexuala care pentru mine este irezistibila?, a marturisit Ling.

Dar fostul iepuras Playboy este convinsa ca si iubita lui Brad Pitt a simtit acelasi lucru. ?Angelina mi-a spus: ?Data viitoare sa jucam roluri de iubite?. Am fi putut sa ne culcam, dar nu a fost timpul si nici momentul potrivit. Dar ea a adaugat: ?Inima mea va ramane mereu deschisa fata de tine?. Ea este ca mine. Este foarte receptiva la noile experiente sexuale?.

Atat Angelina Jolie, cat si Bai Ling nu si-au ascuns tendintele lesbiene. Daca actrita chineza nu a renuntat inca la reprezentantele sexului frumos, frumoasa Angelina a dat la o parte femeile de dragul lui Brad Pitt.

spot_imgspot_img