„Impreuna” – noul album Ştefan Banica Jr

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

An de an, Ştefan Banica mai adauga o treapta pe scara bucuriilor pe care le face atat fanilor, cat si tuturor ascultarilor de muzica buna.
Printre concerte, emisiuni televizate si nu in ultimul rand teatru, artistul nu uita de marea lui iubire, muzica, anuntandu-si admiratorii ca n-a stat degeaba din acest punct de vedere. Pentru luna noiembrie se pregateste lansarea unui nou album ce va contine 13 melodii noi, la care artistul lucreaza de mai multa vreme, incercand sa se apropie in creatia sa cat mai mult de perfectiune.
Numele viitorului material va fi „Impreuna”, conform ProTv. O parte dintre piesele de pe disc vor fi cantate live in cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, precum si in cadrul de acum obisnuitelor concerte de Craciun, ce vor incepe anul acesta din jurul datei de 15 decembrie, evenimente pe care artistul le prezinta cu sala inchisa.
Pana il vom putea urmari in direct pe scena muzicala, Ştefan Banica da intalnire publicului iubitor de teatru la jumatatea lunii octombrie, la Teatrul de Comedie, unde va reincepe stagiunea cu „Revizorul.”
Ca actor pe marile ecrane, va interpreta un personaj negativ in productia americana „A Beautiful Life”, un film al regizorului argentinian Alejandro Chomski, a carui premiera va avea loc peste cateva luni.
De asemenea, plin de vitalitate cum il cunoaste publicul romanesc, va prezenta, incepand cu 19 octombrie, si show-ul de televiziune „Dansez pentru tine”, unde, editie de editie, face risipa de energie si umor, cantand, dansand, fiind alaturi de concurenti si invitati si interactionand admirabil cu telespectatorii.

spot_imgspot_img