“Infernul tau abia incepe. Pedeapsa cu moartea ar fi prea usoara, nu o meriti”

Ariel Castro a fost inculpat

Rapitorul ei, fost sofer al unui autobuz scolar in varsta de 53 de ani, a fost condamnat in cadrul acestei audieri la inchisoare pe viata fara posibilitate de eliberare anticipata, insotita in plus de 1.000 de ani de detentie.
“Eu voi trece peste ce s-a intamplat. Tu vei trai in infern pentru totdeauna”, declarase ea anterior, citand un text pregatit dinainte. “Eu pot sa iert, dar nu pot sa uit niciodata”, a adaugat tanara in varsta de 32 de ani, aplecata asupra textului, abia stapanindu-si lacrimile, in prezenta acuzatului, care parea imperturbabil.
“Eu voi trai (…) in timp ce tu vei muri cate putin in fiecare zi gandindu-te la cei 11 ani de atrocitati pe care le-ai comis”, a adaugat ea.

Acuzatul de origine portoricana, in haine portocalii de detinut, cu catuse la maini, asculta, fara sa afiseze vreo emotie, balansandu-se din cand in cand pe scaunul sau.

“Plangeam in fiecare noapte, eram singura, mi-era atat de teama, in fiecare zi, de tot ce mi se putea intampla mie si celorlalte fete. Zilele nu erau niciodata mai scurte, zilele deveneau nopti si noptile zile, anii se transformau intr-o eternitate”, a povestit aceasta femeie cu fata marcata de suferinta si cu ochelari cu lentile groase.
“Ariel Castro, imi amintesc de toate datile cand te intorceai acasa vorbind despre ce fac ceilalti rau, actionand de parca tu nu faceai asa ceva”, a declarat ea.
“Pedeapsa cu moartea ar fi prea usoara, nu o meriti”, i-a spus ea tortionarului sau, care a pledat vinovat pentru a evita pedeapsa capitala.
“Meriti sa-ti petreci viata in inchisoare”, a adaugat ea, amintind cum rapitorul sau mergea “cu ipocrizie la biserica in fiecare duminica de unde se intorcea si le tortura”.
?Michelle Knight, care a fost prima victima rapita …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *