„M-a intrebat de ce nu joaca”. Dragos Nedelcu poate pleca de la FCSB. Reactia lui Gigi Becali

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dragos Nedelcu a primit anul trecut prin intermediul agentului sau, Pietro Chiodi, o hartie potrivit careia poate pleca de la FCSB contra sumei de doua milioane de euro, scrie digisport.ro. Becali a spus ca a fost de acord, dar totul s-a intamplat inaintea calificarii nationalei Romaniei de tineret la Euro 2019 si ca documentul esta valabil pana la 1 martie 2019.Gigi Becali: „Bai, tata, la Steaua nu este nimeni titular! Trebuie sa joace si altii!”
Citeste si Gigi Becali, DESFIINTAT! Atac fara precedent la adresa patronului FCSB: „E lup la stana. Teja e doar un argat!”
Pentru ca Nedelcu nu s-a impus in primul 11, in mandatul lui Nicolae Dica (38 de ani), Chiodi s-a dus direct la Becali pentru a incerca sa rezolve situatia. „E o hartie semnata mai de mult. Impresarul lui a venit la mine, ca nu stiu ce, ca nu stiu cum, ca de ce nu joaca baiatul, dar eu i-am spus: „bai, tata, la Steaua nu este nimeni titular! Nu se poate sa fii titular la Steaua”.
Mi-a zis ca daca nu sunt multumit… Ba, sunt multumit, i-am spus, dar joaca si altii. Si m-a intrebat cati bani am dat pe el, pentru ca voia sa-l duca imprumut la o echipa cu drept de cumparare, 5 milioane de euro”, a dezvaluit Gigi Becali, pentru Digi Sport.Gigi Becali: „I-am dat acea hartie mai mult ca sa nu faca nazuri!”
Latifundiarul din Pipera n-a fost de acord cu imprumutul si spune ca acum se gandeste deja la un alt pret, mai ales ca …

spot_imgspot_img