Despagubiri pentru penele de curent sau intreruperile de furnizare a gazului care depasesc patru ore

Daca ramaneti fara curent, veti fi despagubiti. Din acest an, Enel, Electrica, E.On si CEZ vor despagubi automat clientii cu 30 de lei, in cazul in care alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta mai mult de 4 ore.

Din acest an, Enel, Electrica, E.On si CEZ vor despagubi automat consumatorii casnici de energie electrica din zona lor de retea daca au loc pene de curent mai lungi.
Aceeasi suma va fi primita daca, pana la finalul anului 2020, au loc mai mult de 12 intreruperi neplanificate de lunga durata in mediul urban sau 24 in mediul rural.
In cazurile individuale, consumatorii isi pot monta un aparat care trimite in timp real datele de la locul de consum si semnaleaza distribuitorul cand nu mai este alimentat.
6 ore – pentru mediu urban, in conditii normale de vreme (durata redusa de la 8 ore, pana la sfarsitul anului trecut)4 ore – pentru municipii resedinta de judet, in conditii normale de vreme. Inainte de 1 ianuarie 2019, prevederea nu exista.12 ore – mediu rural, in conditii normale de vreme?(durata redusa de la 18 ore)48 ore – in conditii meteorologice deosebite?(interval identic cu cel de pana acum)

Despagubirea este de 30 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *