“Shoegate” in Australia. Premierul a devenit de rasul lumii dupa ce a aparut incaltat cu doi pantofi stangi FOTO

Eroarea de editare in Photoshop a devenit virala peste noapte dupa ce a fost evidentiata de utilizatori pe retelele de socializare, care au denumit-o “”shoegate””. Morrison a recunoscut ca departamentul sau a incercat sa ii “”lustruiasca”” pantofii de sport uzati inlocuindu-i cu o pereche noua. Imaginea originala, in care Morrison apare incaltat cu pantofii de sport uzati a fost publicata in clipul sau video de Craciun din 2018.
Eroarea de editare in Photoshop din noul portret este extrem de evidenta, pantoful stang fiind asezat in piciorul drept. Fotografia publicata pe site-ul oficial al premierului a fost ulterior inlocuita cu cea originala.
Morrison a scris miercuri pe contul sau de Twitter ca nu a solicitat editarea fotografiei. “”Nu am solicitat lustruirea pantofilor, insa daca trebuie sa (utilizati) Photoshop, va rog sa va concentrati la par (mai bine zis, la lipsa acestuia), nu la picioare!””, a scris politicianul adresandu-se departamentului sau. La finalul mesajului premierul a adaugat un emoticon si o fotografie cu pantofii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *