A aparut revista Caminul, editia de primavara, 20 de ani in slujba designului

Tendintele anului rezultate de la cele mai importante evenimente mondiale, noutati si inovatii privind decoratiunile si accesoriile, acestea sunt principalele subiecte abordate in editia de primavara a revistei Caminul, a carei istorie inseamna 20 de ani de design.
Avand? logo-ul? a”design si stil”, ? aceasta editie? se caracterizeaza prin evidentierea tendintelor care vor guverna in design si fashion in sezoanele urmatoare, desprinse practic de la toate targurile de prim rang din domeniul home&deco desfasurate de la inceputul anului pana in prezent: Heimtextil (Frankfurt) – materiale textile, Domotex – covoare si pardoseli, ?Christmasworld (Frankfurt) – decoratiuni festive, imm (Koln) – mobilier, Cevisama (Valencia) – placi ceramice, ?Maison&Objet (Paris) – interior, Ambiente (Frankfurt) – accesorii si obiecte pentru casa. Daca ar fi sa facem o sinteza a acestora, naturalul, vintage-ul, artizanalul si science fiction-ul par a coabita echilibrat.
Un spatiu considerabil este consacrat solutiilor premium in domeniul mobilierului in stil contemporan, amenajarilor, finisajelor, designului de interior si arhitecturii. Este continuata abordarea temei caselor panoramice cu deschideri foarte largi, aceasta fiind principala caracteristica a caselor moderne, alaturi de eficienta energetica.
Fie ca este vorba de mobilierul de bucatarie sau dormitor, cada de baie, placile ceramice decorative pictate manual sau? acoperisul ceramic, revista Caminul prezinta in aceasta editie numeroase solutii inteligente precum si recomandari de care arhitectii trebuie sa tina seama in proiecte lor, intre care se pot aminti: nevoia de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *