A crescut taxa pentru comertul cu suveniruri de Craciun in Bucuresti

0

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, miercuri, un proiect care prevede stabilirea unei taxe de 100 de lei pe zi pentru comerciantii care vand bunuri pe domeniul public in perioada Sarbatorilor. In anii trecuti, taxa era de 30 de lei pe zi.
Tariful de participare pentru comercializarea produselor specifice si a suvenirurilor cu ocazia sarbatorlor traditionale romanesti, pe raza Municipiului Bucuresti, se stabileste la 100 de lei pe zi. Tariful se va incasa de Primaria Municipiului Bucuresti in baza acordului eliberat de Administratia Strazilor Bucuresti si constituie venit la bugetul nicipiului Bucuresti”, se arata in hotararea CGMB.
Potrivit proiectului, aceasta taxa se aplica persoanelor fizice autorizate, persoanelor juridice, intreprinderilor individuale sau de familie sau producatorilor care desfasoara activitati comerciale pe amplasamentele domeniului public al Municipiului Bucuresti. De asemenea, comercializarea produselor se va face pentru o perioada de cel mult zece …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *