A fost salvata de Facebook, de la 8.000 de kilometri distanta. Afla povestea unei fetite rapite, salvata de un gamer

Cand s-au petrecut faptele, fetita se afla la o distanta de 8.000 de kilometri, peste ocean, in Arizona,? de locul in care un utilizator de Facebook a detectat-o.?El se numeste Harry Brown, are 21 de ani, traieste in Anglia si a jucat rolul decisiv in gasirea fetitei. Politistii o cautau de mai bine de trei saptamani.
Yvette, fetita de numai 4 ani, a fost rapita de tatal ei, Virgil, dupa ce judecatorii au dat-o in custodia bunicilor. Nimeni nu a mai stiut de ea timp de aproximativ trei saptamani, cand un utilizator de Facebook a aflat din media povestea micutei.
Harry este amator de jocuri video si are multi prieteni pe Facebook. Printre acestia l-a descoperit si pe Virgil, care era adaugat pe lista lui. Cei doi barbati se cunoscusera pe Facebook cu cativa ani in urma. Cand a auzit despre disparitia Yvettei, Harry a revizuit lista prietenilor lui. In aceasta lista figura si Virgil, tatal fetitei.?
Din aproape in aproape, Harry a dat si de bunicul fetitei la bunicul fetitei, Gary, Harry Brown si a reluat contactul cu Virgil, prin internet, comunicand cu el pana cand a obtinut informatii pretioase care i-au permis ulterior sa il localizeze pe tatal fetitei.
La un moment dat, cand era intr-o conversatie cu Virgil, Harry a aflat de la el ca locuia cu Yvette, fetita lui pe care o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *