A inceput intalnirea premierului Mihai Tudose cu ONG-urile privind Legile Justitiei si Codurile Penale

UPDATE Mai multi manifestanti au venit la Guvern, in jurul orei 11.00, si se afla la una dintre intrarile in Palatul Victoria pentru a sustine delegatia formata din reprezentantii asociatiilor care au intrat la discutii cu premierul Tudose. Ei spun, insa, ca discutiile cu premierul ar trebui purtate in strada, nu in Guvern, “cu hotii”.
La intalnirea cu premierul participa sapte reprezentanti ai organizatiilor civice:?Alexandru Socol – Coruptia Ucide;?Ciprian Ciocan – Va Vedem din Sibiu,?Laurentiu Stefanescu – Initiativa Timisoara,?Marius Deaconu – Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania,?Mihai Politeanu – Initiativa Romania,?Mihai Tudorica -?#REZISTENTA,?Radu Dumitriu – delegat al organizatiilor din Diaspora.
De asemenea, alaturi de premierul Mihai Tudose la discutii se afla si vicepremierul Marcel Ciolacu.
“De comun acord cu Cabinetul Prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegati din partea organizatiilor civice, astfel incat sa poata avea un dialog coerent si clar. In desemnarea celor 7 delegati, organizatiile civice au luat in considerare criteriul unei reprezentativitati cat mai mari a grupurilor semnatare”, se precizeaza pe pagina de Facebook “Coruptia Ucide”.

Cele 43 de organizatii civice i-au trimis, sambata, premierului Mihai Tudose o scrisoare deschisa prin care ii solicita o intalnire in care sa discute despre legile justitiei, motivand ca Romania risca “un derapaj fara precedent de la valorile democratice”.
Intalnirea dintre prim-ministrul Mihai Tudose si delegatii celor 43 de organizatii civice care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale va avea loc …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *