A inceput zodia SAGETATOR 2018! Ce aduce ZODIEI TALE aceasta energie puternica, expansiva, nelinistita?

Zodia Sagetator. Pe 22 noiembrie 2018 Soarele intra in stralucitorul si energeticul Sagetator unde va sta pana pe 21 decembrie. Ne-am obisnuit asa de mult cu energia emotionala si grea a Scorpionului incat aproape ca am uitat cum este viata si in afara Lumii subterane in care ne-a tinut Scorpionul. Jupiter a fost in Scorpion un an de zile iar in ultimele doua luni, Venus, Soarele, Mercur si Luna au fost in Scorpion, de asemenea.

Acum este timpul sa mergem mai departe.
Cine a zis ca viata va fi usoara? Dar cu siguranta va fi frumoasa si plina de experiente! – pare a fi promisiunea de viata a Sagetatorului care este neobosit in a descoperi pentru sine si pentru semenii sai dovezi cat de frumoasa este viata in imprevizibilitatea ei, indiferent de vremuri, circumstante, influente, situatii.
Sa nu uitam, semnul zodiacal in care calatoreste Soarele ne determina tema energetica a urmatoarei luni si vibratia generala a sezonului respectiv. Sa ne pregatim sa ne luam doza de Sagetator si sa ne simtim mai mari decat viata insasi. De ce? Pentru ca, in afara de Soare, si Jupiter si Mercur vor fi aici, dandu-ne optimism cat cuprinde si oportunitati stralucitoare.
Fiecare semn zodiacal va primi efecte diferite din aceasta energie, insa unele vor avea beneficii mai mari ca altele. Gasesti in a doua parte a articolului ce inseamna pentru zodia ta acest tranzit!

Ce ne aduce viata in zodia Sagetator?

Sagetatorul este condus de Jupiter, planeta norocului si oportunitatilor care a si intrat in Sagetator pentru 13 luni, pana pe 3 decembrie 2019. Tot ce aduce acest tranzit minunat pentru fiecare zodie, asa cum scrie AICI, va fi intarit si imputernicit acum ca Soarele a ajuns si el in Sagetator si sustine cu energia sa puternica aceasta zodie.
Starea noastra de spirit in Sagetator va fi optimista, promitatoare si de vibratie buna. Este o perioada de timp foarte plina si ocupata, dar e un fel de agitatie constructiva, focusata destul de mult pe distractie decat pe productivitate. Oricum, fiind inapoi intr-o zodie de foc, Sagetatorul, vom fi clar inspirati sa actionam si sa mergem mai departe intr-o forma sau alta. Nu poti sta pe loc, doar asa, contempland ganduri si trairi, in Sagetator! Acum este vremea actiunii.

Soarele in Sagetator ne face optimisti, aventurosi si deschisi la minte!
Sa ne pregatim, asadar, sa ne deschidem inimile si mintile spre toate acele oportunitati minunate pe care lumea le are de oferit! Sagetatorul este un semn curajos de foc ce adora sa calatoreasca, sa se distreze si sa invete lucruri noi. Tranzitul Soarelui prin acest semn aventuros este o perioada potrivita sa avem si noi atitudinea sa si sa impingem totul dincolo de limitele obisnuite ca sa incercam ceva nou!
In loc sa ne focusam pe ce nu putem face, este timpul sa realizam toate lucrurile pe care le putem face!
Ca semn ce raspunde atat de expansiune dar si de credinta, practic nu sunt limite cand Soarele danseaza gratios in Sagetator.

Soarele in Sagetator ne face sa fim si noi:
Distractivi
pozitivi
liberi
aspirationali
credinciosi
independenti
neinhibati
cutezatori
plini de speranta

Cand a fost ultima data cand ti-ai aruncat planificarile pe geam si ai decis sa pleci intr-o scurta aventura, asa, spontan? Sezonul Sagetatorului 2018 te va indemna sa fii asa, indiferent daca esti sau nu tipul de persoana dornica sa isi asume riscuri si aventuri. Adevarul este ca sezonul Scorpionului nu a fost cel mai usor de indurat, dar dupa puternicele transformari si improspatari spirituale, acum meritam aer proaspat si bucurie, sa ne scaldam in optimism, ca sa ne reamintim ca nu exista nimic mai plin de satisfactie decat sa traim in acum si aici.

Tineti minte cum in filmul Peterpan, praful magic de zana a lui Tinkerbell disparea daca nu o aplaudau?

Asa este si energia Sagetatorului, pentru ca obiectivul sau principal este sa experimenteze viata la maxim si sa o aplaude cu bucurie. Tinkerbell nu suporta gandul de a trai in tacere, asa cum nici Sagetatorul nu o face. In ochii unui Sagetator, o zi de viata este facuta din 24 de ore in care pot aparea oportunitati oriunde intorci capul si de noi depinde …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *