ACCIDENT IN MUNTENEGRU. Ponta a convocat ministrii la Palatul Victoria. Guvernul pregateste doliu national

de Anca SIMINA Publicat la: 24.06.2013 17:03 Ultima actualizare: 24.06.2013 17:39

Premierul Victor Ponta a convocat ministrii la o reuniune de urgenta la Palatul Victoria. Discutia ar viza decizia de a declara o zi de doliu national, dupa accidentul din Muntenegru in care 18 romani si-au pierdut viata. Printre cei care au ajuns la Guvern pana la aceasta ora se numara ministrii Mariana Campeanu, Radu Stroe si Mircea Dusa.
Surse politice citatede Mediafax au explicat ca Guvernul pregateste un set de masuri de sprijin pentru familiile victimelor, ca si acoperirea cheltuielilor de transport in tara si de inmormantare a persoanelor decedate.

La ora 18.00, prim-ministrul va conduce? celula de criza de la Ministerul de Externe, inlocuindu-l pe ministrul Titus Corlatean, plecat la Podgorica. Ulterior sunt programate si primele declaratii oficiale privind starea ranitilor si situatia repatrierii trupurilor neinsufletite ale victimelor accidentului.
“Cel mai probabil, maine o parte din persoanele ranite vor putea fi transportate in Romania, in functiue de avizul medicilor. Inca o aeronava sau doua urmeaza sa ajunga in Muntenegru in acest scop”, a spus Corlatean, intr-o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *