Acesti romani au cumparat o vacanta de 100.000 de euro. Unde s-au dus

Vacanta

Ce poti face cu 100.000 de euro? Iti cumperi o casa, incepi o afacere, ii investesti intr-un ONG sau.. iti cumperi o vacanta.

Vacantele scumpe se vand in Romania. Si se vand bine. Daca ne uitam in cifrele celor care vand asemenea sejururi, e clar ca a fost o crestere semnificativa in ultimii ani.
“Atunci cand se gandesc la lux, romanii nu se gandesc doar la locatii somptoase si peisaje de tablou, ci mai ales la belsug, la rasfat, ?la vacante ultra all inclusive, in care se pot bucura de produse exclusiviste la discretie. Pentru romani, luxul nu inseamna doar ceea ce vad, ci si felul in care sunt tratati, tot ceea ce le incanta simturile si ii face fericiti”, spune Alexandra Mateuta, marketing manager Happy Tour.
Potrivit acesteia, cea mai scumpa vacanta vanduta a costat 100.000 de euro, pentru un resort din Antalya, iar daca ar fi sa faca un top al destinatiilor de lux, primele locuri sunt ocupate de Bali si Republica Dominicana. Si lista poate continua, scrie revista Capital.
“Din experienta mea, recomand o vacanta intr-unul din resorturile de 5 stele din Aqaba, Iordania, unul dincele mai frumoase locuri pe are am avut ocazia sa le vad. Intr-o vacanta, acolo poti trai experiente unice: poti merge sa zbori cu balonul in desertul Wadi Rum, poti vizita Petra, una din minunile lumii sau te poti plimba cu un vapor cu podea de sticla si sa admiri bariera de corali”, mai spune Alexandra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *