Acrobatii uluitoare, costume spectaculoase si cele mai indragite personaje si povesti Disney prind viata la Bucuresti!

Spectatorii de toate varstele au sansa sa intre in Regatul Disney, sa traiasca magia povestilor preferate si sa se intalneasca cu personajele Disney favorite intr-o productie fara precedent in Romania: Disney On Ice – Reach For The Stars.? Evenimentul va avea loc la Romexpo, Pavilionul Central, care va gazdui reprezentatiile marca Disney in perioada 6 – 10 februarie 2019.

Disney On Ice – Reach For The Stars incepe cu o explozie de culoare si lumini cand starurile Disney conduse de Mickey si Minnie intra pe gheata intr-un moment plin de energie, iar spectatorii se vor simti ca si cum ar participa la cel mai recent show de talente. a”Spectacolul reuseste perfect sa scoata in evidenta personalitatea si umorul personajelor Disney favorite”, afirma producatoarea Nicole Feld.

In cadrul show-ului, patinatori de talie mondiala isi vor etala talentul incontestabil, oferind privitorilor o experienta cu adevarat speciala in timp ce 4 dintre cele mai iubite povesti Disney vor fi prezentate publicului: Regatul de Gheata, Mica Sirena, Rapunzel si Frumoasa si Bestia. a”Am vrut sa surprindem momentele si caracteristicile care definesc aceste personaje indragite si am reusit sa facem asta prin secvente de acrobatii uluitoare. Am ales scene reprezentative din povestile Disney si apoi am lucrat asupra fiecarui detaliu pentru a crea o experienta memorabila”, afirma regizoarea Patty Vincent.? Intr-un numar de acrobatie la inaltime prezentat in timpul scenei din Mica Sirena, Ariel se transforma in om si se leagana la 10 metri deasupra ghetii, laudandu-se cu noile ei picioare. In timpul momentului din Rapunzel, scena se umple cu 600 de metri de matase, reprezentand pletele magice si aurii ale lui Rapunzel. Printesa si Flynn Rider evadeaza din turn si zboara la 8 metri inaltime in timp ce fac acrobatii aeriene spectaculoase.

O atentie deosebita a fost acordata costumelor si decorurilor care ii vor transpune pe spectatori …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *