Lord of the Dance, din nou la Bucuresti. Coregrafii complexe, pasi de dans uimitori, muzica, efecte vizuale 3D pe scena Arenelor Romane

Analistii sunt de parere ca “daca ar exista un Premiu Nobel pentru dans, acesta ar trebui sa-i fie acordat lui si spectacolului sau”. Cu milioane de fani in fiecare colt al lumii, Michael Flatley este privit ca un geniu al artei sale, titulatura dobandita in urma performantelor sale coregrafice extraordinare, precum si pentru clasarea dansului popular irlandez pe cea mai inalta pozitie, la?nivel international.
Lord of the Dance: Dangerous Games, spectaculoasa punere in scena a binecunoscutei capodopere, aduce in prim plan lupta dintre fortele Binelui si cele ale Raului prin intermediul dansului si al tehnologiei de ultima generatie. Zeci de personaje fanstastice vor purta imaginatia publicului intr -o lume de basm, in care spiritele bune si spiritele rele se vor lupta, pentru a castiga batalia dusa in razboiul pentru libertate.
Spectacolul include tehnologie de ultima ora, un ecran plat gigantic Radiant, care acopera latimea scenei, lumini si efecte speciale, proiectii 3D, roboti dansatori, acrobatii de talie mondiala si muzica live antrenanta, intregite de o coregrafie extrem de precisa care vor impresiona chiar si cele mai exigente asteptari ale spectatorilor. Dupa numeroase reprezentatii sold-out sustinute pe marile scene din SUA, Canada, Irlanda, Germania, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda sau Mexic, fascinanta poveste va ajunge in 2019 si la Bucuresti, in premiera pe o scena in aer liber.
Desi, ne mai despart cateva luni de momentul spectacolului, organizatorii informeaza ca dansatorii irlandezi Lord of the Dance sunt foarte bine primiti de publicul din tara noastra,fiind obisnuit sa isi cumpere biletele cu mult timp inainte. Astfel, pana la acest moment, peste 50% din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *