Actiunea filmului Avatar 2 va avea loc in oceanele planetei Pandora

Actiunea filmului Avatar 2 va avea loc in oceanele planetei Pandora

James Cameron lucreaza la continuarea filmului cu cele mai mari incasari din lume, Avatar. Regizorul a declarat ca actiunea filmului Avatar 2 se va petrece in oceanele de pe planeta Pandora.

In cel de-al doilea film Avatar, regizorul de 55 de ani spune ca vrea sa creeeze un mediu nou. “Ma voi concentra pe oceanele Pandorei, care vor fi la fel de pline de viata, de culoare si diversitate, dar nu mai vreau padure tropicala. Vreau sa aduc ceva nou, dar asta nu insemna ca filmul nu va contine si elemente vechi”, a declarat James Cameron, potrivit NDTV.

Una dintre cele mai mari provocari pe care regizorul si le-a asumat este sa realizeze cel de-al doilea Avatar intr-un timp foarte scurt. “Trebuie sa facem totul de doua ori mai repede si de doua ori mai ieftin. Ştiu ca e imposibil, dar daca reducem cheltuielile si timpul de productie cu macar 25%, tot e bine”, a adaugat Cameron.

Avatar 3D”, filmul SF de senzatie al lui James Cameron, a devenit cea mai de succes productie din istoria cinematografiei, depasind recordul “Titanicului”. Super productia care a a avut nevoie de zece ani pentru a fi transpusa in realitate, a reusit sa adune 1,859 de miliarde de dolari, in numai sase saptamani de la lansare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *