Activitati de timp liber ? ce tip de job part time sa iti alegi vara aceasta

Activitati de timp liber ? ce tip de job part time sa iti alegi vara aceasta
?
Din fericire, exista numeroase optiuni pentru tinerele care isi doresc un job, chiar si cand este vorba numai despre perioada verii. Un part time job aduce beneficii, mai ales ca iti ofera si timp extra liber, pe langa cel pe care il investesti in job. Ce sa fie? Exista o lista lunga de optiuni:

Distribuitor de reviste/ziare. Inca mai exista nevoie de personal pentru a distribui anumite materiale publiciare, astfel ca pentru cei carora le plac si plimbarile lungi acest job este unul de luat in seama. Devine obositor la un moment dat asa ca tine cont de intervalele orare alese ? vara nu suna prea bine sa te plimbi prin soare,cu un geamantan de peste 1o kg in spate cu pliante.
Un model de videochat. In ultimii ani au aparut tot mai multe studiouri de acest fel. Ofera un job care iti permite flexibilitatea orelor de munca. Ba chiar poti opta pentru ture de dimineata, dupa masa sau de noapte. Ai toate beneficiile, ca la orice tip de job, si vine totul la pachet cu trainingul necesar. In unele cazuri, studiourile de videochat ofera si posibilitatea ca doritoarele sa lucreze de acasa, nu numai in studio. Spre exemplu acceseaza ro si descopera tot ce presupune un astfel de job.

?

Fotograf de ocazie. Mai ales in perioada verii, datorita unui numar mare de evenimente, se cauta mai mereu fotografi amatori, asistenti pentru fotografi, care sa ajute la tot ceea ce implica fotografierea la evenimente. Sunt si multe ore de munca intr-o noapte, astfel ca e de de preferat sa te inarmezi cu rabdare si energie. Daca ai aceasta pasiune, acest hobby, atunci te poate ajuta sa capeti experienta.

?

Ospatar/Picol. Din aceleasi motive de aglomerare, sa lucrezi in cadrul unui restaurant pe timp de vara este un job aproape asigurat. Fiindca astfel de unitati au nevoie de cat mai mult personal, poti incerca sa fii ospatar pentru diverse intruniri si evenimente. Se castiga destul de bine, plus bacsis daca ai noroc. Din aceeasi categorie se numara si jobul de barman sau ajutor de bucatar. Turismul este in floare mai mult ca oricand, deci ai toate sansele sa fii angajat chiar daca nu ai experienta la prima ?tentativa? de a intra in campul muncii.

Exista optiuni de angajare pe timp de vara in numeroase domenii, desigur ca trebuie sa se realizeze o corelatie cu ceea ce poti face, cu aptitudinile tale. Dar te-ai gandit ce poti alege pentru a avea si pe viitor o sansa la angajare? Sunt multi cei care an de an isi incep vara cu un job si revin la angajare urmatorul an, cand au pauza de facultate spre exemplu. Ai mai multe sanse si un plus pentru salariu daca mergi pe acelasi domeniu. Chiar si in ceea ce priveste jobul de model la videochat exista sansele sa poti face asta si pe mai departe part time, indiferent de programul pe care il ai in mod normal.
?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *