Adi Mutu, la Fenerbahce pentru 5.8 milioane de euro, conform presei turce

Adi Mutu, la Fenerbahce pentru 5.8 milioane de euro, conform presei turce

Presa din Turcia il da pe Mutu ca si tranferat la Fenerbahce, unde va incasa 3.5 milioane de euro. Cotidianul Fanatik sustine ca principalul “pericol” pentru Fener e Ajax, insa e greu de crezut ca olandezii sunt dispusi sa-i ofere atacantului un salariu la fel de mare.

Fostul impresar Ioan Becali se va deplasa la Istanbul, la sfarsitul lunii aprilie, pentru a acorda un interviu unui post de televiziune turc, dar si pentru a-i intalni pe oficialii cluburilor Fenerbahce si Galatasaray in vederea negocierii unui contract pentru Adrian Mutu, sustine calciomercato.com.

“Becali il va vinde pe Mutu in Turcia”, noteaza sursa citata, care mentioneaza ca gruparea Fenerbahce are pregatita de mai mult timp o oferta pentru un contract pe trei ani pentru Mutu si nu a fost descurajata de faptul ca jucatorul roman a fost suspendat noua luni. De asemenea, clubul Fenerbahce ar fi dispus sa plateasca o suma ce va acoperi datoria pe care o are Adrian Mutu catre Chelsea, respectiv aproximativ 17 milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *