Adina Valean, catre Ponta: Nu sunt dintre nevestele care se tem ca nu mai ajunge sotul acasa

Europarlamentarul PNL, Adina Valean, ii transmite premierului Victor Ponta ca nu se numara intre “acele neveste care se tem ca nu le ajunge sotul acasa”, relateaza Mediafax.
“Recenta disputa cu amenintari, neveste, imobiliare si justitie imi aminteste de meciurile de wrestling la care conventia este sa te ameninti inainte de meci pentru deliciul publicului. Nedorind sa particip la acest joc, nu vad de ce sunt eu amestecata in schimbul de replici. Spre deosebire de Victor Ponta, eu am rezultate concrete pentru bunastarea romanilor in politica europeana”, sustine Adina Valean intr-o postare pe Facebook.
Ea precizeaza ca a economisit 700 de milioane de euro din facturile de telefon ale romanilor in ultimii 5 ani, “prin implicarea directa in legislatia de reducere a tarifelor de roaming in UE”.
“Si e numai un exemplu. In plus, nu fac parte dintre acele neveste care se tem ca nu le ajunge sotul acasa. Daca e o problema pentru Partidul Social Democrat, sa actioneze cum stiu, dar ii rog sa nu ma mai ia pe mine drept exemplu, pentru ca nu sunt”, mai spune Valean.
Premierul Victor Ponta a declarat, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *