Adnana Residence-primul proiect rezidential care foloseste energia alternativa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Miercuri, 12 martie, ora 10:30,
la Hotel Marriott, sala Brasov,
a avut loc conferinta de presa organizata de
Quantum Consulting & Management (QCM)

si Diana Metiu International

care a anuntat lansarea primului proiect rezidential
care foloseste energia alternativa,
ADNANA RESIDENCE.

Proiectul a fost prezentat de catre Andrei Apetrei – CEO si Madalina Ponea ? Arhitect.
Minicartierul Adnana Residence este situat in zona de N-V a Bucurestiului, intr-o zona in plina dezvoltare rezidentiala, fiind situat chiar pe malul lacului. Este format din vile unice, prin design, dotari si arhitectura, fiind proiectate de marile case de design americane Steven Fuller si Web Design Grup. QCM este detinatorul licentelor de constructie pentru Romania.
Adnana Residence, o investitie de 2,4 milioane euro, se remarca si prin faptul ca este printre primele complexuri care au la baza conceptul de casa pasiva, implementand utilizarea energiilor alternative. Constructia minicartierului a inceput in 2005 si data de finalizare va fi decembrie 2008.
Locuintele sunt dotate cu pompe de caldura si panouri solare acestea fiind total nepoluante. Pompele de caldura si panourile solare celule fotovoltaice, sunt doar doua dintre dotarile acestor constructii, fiind insa cele mai importante in ceea ce priveste amortizarea investitiei prin costuri de intretinere mult mai mici. Astfel prin integrarea unor echipamente ecologice si inteligente in infrastructura unei locuinte se amortizeaza investitia intr-un timp relativ scurt si se creeaza un mediu placut si curat (nepoluant).
Quantum Consulting & Management

Conceptul companiei a fost lansat in Marea Britanie de catre Andrei Apetrei si familia sa, in prima faza sub forma unui web site, din necesitatea de a oferi investitorilor britanici mai multe oportunitati investitionale. Decizia de a se muta in Romania a aparut ca urmare a cererilor tot mai mari din partea fondurilor de investitii.

Quantum Consulting & Management (QCM), ca si companie de consultanta in domeniul imobiliar, a fost infiintata in anul 2005 dorindu-se a fi o transpunere pe piata romaneasca de imobiliare a practicilor britanice, adresandu-se investitorilor straini si locali.

Dezvoltarea rapida a pietei imobiliare autohtone si experienta pe care fondatorii QCM au acumulat-o in prealabil au condus la un progres rapid al companiei. In perioada de acomodare cu piata romaneasca au interactionat cu multiple cereri, avand in portofoliu pentru o perioada si proprietati cu valoare medie de vanzare sau inchiriere. Pe masura ce au intrat in ritmul pietei romanesti si au atins faza de maturitate, clientii lor au devenit companii si persoane private care stiu ce vor si pot recunoaste cu usurinta o investitie profitabila.

In prezent se ocupa de segmentul premium: terenuri, cladiri de birouri, hale industriale si proiecte imobiliare. Au dezvoltat noi departamente pentru a oferi servicii conexe domeniului imobiliar si pentru a simplifica procesul investitional. Departamentele DQC de consultanta alcatuite din avocati si economisti pot acoperi o gama larga de situatii si gasesc solutii in cel mai prompt si mai eficent mod, fiind pregatite sa preintampine orice fluctuatie a pietei.

Isi asuma responsabilitatea de a obtine cele mai bune rezultate pentru fiecare dintre clientii si partenerii lor si ating aceste obiective printr-un maximum de PROFESIONALISM.

Sunt PROACTIVI si cauta in permanenta solutii inovatoare care sa perfectioneze serviciile oferite, solutii prin intermediul carora sunt cu un pas inaintea pietei.

PASIUNEA e ceea ce deosebeste un profesionist de un novice si este ceea ce ii face unici pe piata. Din pasiune pentru ceea ce fac ofera atentie maxima detaliilor si incerca sa inteleaga in permanenta cum ar putea imbunatati serviciile oferite.

Datorita rezultatelor din anul 2007, QCM a obtinut certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii si a decis infiintarea departamentului de constructii. Pentru QCM, acreditarea ISO 9001 a venit ca o confirmare a calitatii serviciilor oferite. Totodata a facut primul pas in domeniul dezvoltarilor rezidentiale. Actualmente baza investitionala a QCM ajunge la o suma de 450.000 euro in utilaje si o echipa dinamica de arhitecti, proiectanti, ingineri si muncitori care pot face fata oricarei provocari legate de constructiile civile sau industriale.

spot_imgspot_img