Agerpres a anuntat sanctiunile luate dupa gafa brosurii Germania-Romania

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Comisia pentru cercetarea si solutionarea abaterilor disciplinare din cadrul Agentiei Nationale de Presa AGERPRES, convocata la solicitarea directorului general, Alexandru Giboi, in cazul editarii brosurii „Germania-Romania. 135 de ani de relatii diplomatice”, a decis sanctionarea persoanei care a avut in responsabilitate partea de tehnoredactare si design ale brosurii.?

Potrivit unui comunicat al AGERPRES, „in urma regretabilei greseli ce s-a produs la editarea brosurii „Germania-Romania. 135 de ani de relatii diplomatice”, directorul general al Agentiei Nationale de Presa AGERPRES, Alexandru Giboi, a sesizat Comisia pentru cercetarea si solutionarea abaterilor disciplinare””.
Comisia de disciplina, intrunita miercuri, a intocmit un raport care a fost adus la cunostinta directorului general, ce are competenta legala de a aplica sanctiunea disciplinara. Directorul general al AGERPRES a emis actul administrativ de sanctionare, prin care Alexandra Stefan, expert in cadrul Biroului Comunicare si Relatii Internationale, a …

spot_imgspot_img