Alaptarea intre mit si adevar

Saptamana 1- 7 august este declarata la nivel mondial Saptamana Alaptarii.Sfatulparintilor.ro si NUTRICIA, stiinta inspirata de laptele matern, sustin Saptamana Mondiala a Alaptarii printr-o serie de articole educative pentru a te sprijini sa ii oferi micutului tau cel mai de pret dar: laptele matern.
?
Ca proaspata mamica, esti dornica sa afli cat mai multe informatii despre cum sa-ti ingrijesti puiul. Primele intrebari pe care ti le pui sunt legate de alaptare. Cum trebuie sa alaptez si cat? Cat de des ar trebui sa hranesc bebelusul? Oare ma vor durea sanii in timp ce alaptez? Am destul lapte? Toate aceste intrebari se nasc din dorinta de a avea o cat mai buna grija de micutul tau. De cele mai multe ori insa, apelam la sfaturile mamelor noastre sau ale prietenelor care sunt mamici. Din pacate, unele sfaturi sau informatii legate de alaptare nu sunt tocmai cele mai bune, multe dintre ele fiind doar mituri. De cate ori nu ai auzit zvonuri legate de procesul de alaptare, zvonuri care iti ridica semne de intrebare? In primul rand, trebuie sa ai grija de sanatatea si dezvoltarea armonioasa a bebelusului tau, iar alaptarea este cea mai buna cale de a face asta. Asadar, te invitam sa spulberam impreuna cateva mituri despre alaptare.

1. Nu am suficient lapte
Majoritatea mamicilor se gandesc la insuficienta de lapte. Ei bine, gandul acesta nu ar trebui sa fie motiv real de ingrijorare. In realitate, nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *