Alege o carte si afla daca ai noroc in dragoste!

Alege o carte! Chiar daca esti o persoana sceptica si nu crezi in horoscop, predictii si parapsihologie, acest test te va pune pe ganduri. Alege una dintre cele patru carti din imaginea de sus. Priveste-le cu atentie! Care te a”cheama”? Nu sta prea mult pe ganduri. Alege asa cum simti.

Alege o carte! Dupa ce ai ales-o, citeste mai jos semnificatia ei.

?
9 de bate
Daca ai ales aceasta carte inseamna ca esti in defensiva. S-ar putea sa se fi intamplat in trecut ceva ce te-a facut sa fii precaut. Elibereaza-te de trecut, lamureste-te ce e cu el si lasa-l acolo unde ii este locul: in trecut.
Daca esti singur, 9 de bate mai poate insemna faptul ca esti foarte precaut in alegerea potentialilor parteneri. Analizeaza ce n-a functionat in relatiile trecute si ai grija sa nu repeti aceleasi greseli.
Daca esti intr-o relatie, 9 de bate poate fi un semnal de avertizare. Analizeaza ce nu functioneaza in relatia ta, vezi ce se poate schimba ca sa nu ai din nou de suferit. Mai poate, insemna, de asemenea, ca te simti sufocat de sentimentele partenerului de cuplu. Fii cinstit si spune-i ce simti, fara sa acuzi.
?
7 de cupa
Daca ai ales aceasta carte inseamna ca pot aparea tentatii in viata ta. Cartea prezinta 7 cupe aurii din care se revarsa cate un obiect. Acest lucru poate fi imaginea unui haos creat de prea multe optiuni si a lipsei de claritate spre ce sa te indrepti. Exploreaza ce se intampla in relatia ta. Pot aparea tulburari, iar aceasta carte te avertizeaza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *