Alege un proiect economic cu tigle TONDACH XXL pentru acoperisul casei tale

Alegerea invelitorii pentru acoperisuri se face in functie de mai multe criterii, intre care panta acoperisului, stilul cladirii, precum si bugetul avut la dispozitie sunt cele mai importante. O solutie foarte buna este cea a tiglelor ceramice de format mare XXL, TONDACH Romania oferind o gama larga de tipuri pentru orice fel de casa si, in plus, o promotie deloc de neglijat pentru luna mai.
Acoperisurile ceramice reprezinta o solutie optima pentru proiectele de casa care au in vedere un acoperis inclinat. Avantajele sunt considerabile, in primul rand datorita durabilitatii mari a acestor invelitori, precum si a confortului la interior obtinut in cazul utilizarii unor materiale naturale. Producerea implica numai materiale naturale, durata de viata este de 80 – 100 de ani, iar solutiile oferite de TONDACH Romania beneficiaza de o garantie de 33 de ani.
Rezistenta la intemperii, durabilitatea foarte mare si, in special, pretul mult mai avantajos comparativ cu alte solutii fac din tigla ceramica o solutie ideala, in conditiile actuale de criza. Tigla ceramica poate fi o solutie “pentru toate buzunarelea”, existand si produse care confera maximum de eleganta pentru preturi acceptabile.
Tigla ceramica? TONDACH de format mare XXL
Pentru proiectele economice privind solutiile de acoperisuri, TONDACH Romania propune tigla ceramica de dimensiuni mari, XXL, care prezinta nenumarate avantaje. Intre acestea se pot enumera: pret extrem de competitiv pe metru patrat (se folosesc incepand de la doar 8,8 buc. de tigla pe mp), consum redus de material lemnos pentru sarpanta, volum mai mic de manopera, manipulare rapida, usurinta in montaj, greutate redusa pe mp etc. Din punct de vedere estetic aceste tigle se prezinta intr-o gama foarte variata de forme si culori.
Oferta lunii mai. Pentru modelele XXL Twist teracotta ?si Tango+ maro, TONDACH Romania ofera pe intreaga durata a lunii mai o reducere de minim 20%. Mai multe detalii?privind aceasta campanile puteti afla pe site-ul www.tondach.ro precum si de la dealerii TONDACH Romania.
Gama de culori pentru tiglele de format mare XXL este natur si engoba rosu, maro, antic si negru. Bolero, cu liniile sale discrete si elegante, incununeaza arhitectura cladirilor in stil modern, Rumba? confera acoperisului un aer mediteranean prin formele sale arcuite, Twist reprezinta imbinarea perfecta intre practic si armonie cu suprafete care incanta privirea, iar TANGO+ prin eleganta sa fina si stilul impunator innobileaza orice locuinta.
Twist, o alegere perfecta
Raportul perfect dintre functionalitate si design a facut ca tigla economica Twist de format mare sa devina una dintre optiunile preferate ale romanilor, mai ales ca, prin gama de culori si forme se poate adresa oricarui tip de client. Avand dimensiunile de 25,5 x 50 cm, o greutate de 3,45 kg si necesitand petreceri mai putine, doar 8,8 – 9,3 bucati de tigle Twist sunt necesare pentru acoperirea unui metru patrat de acoperis, realizandu-se astfel economii substantiale de material, care pot depasi 25%. Disponibile si in culoarea antracit, casele avand invelitoarea din tigle ceramice Twist se bucura de eleganta si personalitate speciale.
TANGO+, eleganta si stil
TANGO+ prin eleganta sa fina si stilul impunator innobileaza orice locuinta. Suprafata este simpla si placuta, aceasta fiind o tigla care permite o distanta dintre sipci variabila, din acest motiv fiind ideala pentru reconstructia acoperisurilor vechi. Sunt necesare 14-17 buc/mp.. Gama de culori pentru toate aceste tipuri este natur si engoba rosu, maro, antic si negru.
Case cu acoperis ceramic
Tiglele ceramice de dimensiuni mari – reprezinta cea mai buna recomandare pentru proiecte economice. Frumoasele case prezentate in acest material au ca specific acel acoperis a carui invelitoare este tigla ceramica TONDACH XXL care se deosebeste prin prestanta si prin nobletea materialului, in plus fiind si o solutie economica. Este un produs natural, realizat numai pe baza de materiale naturale (argila, apa, aer si foc), autentic, care nu simuleaza si nici nu imita iar prin insasi natura sa, creeaza un stil, o personalitate.
Tiglele ceramice XXL pot fi o solutie “pentru toate buzunarelea”, existand si produse care confera maximum de eleganta. Este de notat ca aceasta invelitoare se poate propune pentru orice stil si tip de proiect de casa, de la cea clasica, la una rustica sau moderna, cu acoperis dinamic, foarte spectaculos in multe ape.?
Proiecte de case
Tot mai multi arhitecti propun proiecte de case cu acoperis ceramic, solutiile de tigle ceramice TONDACH de dimensiuni mari XXL fiind ideale pentru proiectele economice. Prezentam cateva exemple de astfel de proiecte, mai multe putand fi gasite in revista Planul Casei Mele.
Casa care te invita la relaxare, arh. Gabriel Georgescu (tel.: 0727.252.525, e-mail: ntd_arhitect@yahoo.com)
Proiectul pe care il propunem in imaginile alaturate reprezinta o gandire arhitecturala aflata in stransa relatie cu gradina si mediul inconjurator. Accentul principal este pus pe conditia umana, nu doar din punct de vedere functional, ci si emotional. Se promoveaza ideea de armonie ce se poate crea intre habitatul uman si natura. Integrata in context, casa poate deveni o parte fluenta a locului. Formele casei sunt echilibrate si foarte bine delimitate. Astfel, in partea din fata au fost aduse functiunile folosite pe timpul zilei, acestea avand deschideri largi, bine aeri site si luminate de spatiile vitrate, atent dispuse pe fatada. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *