Horoscopul lunii mai 2014

Iata horoscopul lunii mai 2014 prezentat de Astrocafe.ro.

?

Berbec
In prima parte a lunii, veniturile tale din activitatea profesionala sunt multumitoare. Mai ales pana in preajma datei de 8 mai, negocierile unei remuneratii mai bune sau macar a conditiilor de munca au succes. Tendinta de a cheltui prea mult este bine sa o temperezi si sa te rezumi la strictul necesar. In preajma datei de 14 mai se contureaza chestiuni materiale pe care le administrezi in comun cu altii, rude sau parteneri de viata si de afaceri. Se lamuresc unele lucruri, fie poti achita unele datorii, fie cazi la pace cu ceilalti asupra unei mosteniri, asupra unui partaj sau altor bunuri de valoare. In intervalul 8 – 29 mai iti sunt favorizate relatiile cu anturajul apropiat, calatoriile, dar si studiile, invatarea sau evaluarea in cadrul unui procesv educativ. Gandirea si comunicarea iti sunt bine sustinte din astral, asa incat, de cate ori ai ocazia etaleaza-ti cunostintele si prezinta-ti ideile. Auditoriul va fi incantat si chiar te poate auzi cineva care te va ajuta in planurile tale de viata. Spre finalul lunii ai sanse sa legi noi relatii apropiate cu persoane interesante si de buna calitate. Totusi, fii prudent in toate si tine cont si de parerile celorlalti.

Taur
Esti plin de energie, dornic de noi inceputuri, dar si de a te implica in treburile altora. In preajma datei de 14 mai se contureaza un final de capitol relational. Asta inseamna ca relatiile cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri, colaboratorii profesionali se reconfigureaza sau chiar se pot incheia definitiv. Bine este sa lasi lucrurile sa isi urmeze cursul si sa mentii in viata ta doar acele relatii si colaborari care te ajuta sa evoluezi din toate punctele de vedere. Dupa 8 mai este posibil sa iti creasca veniturile de pe urma activitatii pe care o desfasori la serviciu. Se petrec schimbari importante in sfera profesionala, cu efecte pe termen lung. Se recomanda atentie sporita la relatiile colegiale, deoarece exista tensiuni majore. Totusi, dupa 20 mai se amelioreaza neplacerile de la serviciu. In preajma datei de 28 mai ti se deschid posibilitati noi de castig din munca ta, posibilitati pe un an de zile de la acest moment. Insa, deocamdata poti primi bani, bunuri sau favoruri deosebite de la locul de munca. Evita cheltuielile nefondate si mai ales nu le permite altora sa profite de pe urma resurselor tale materiale.

Gemeni
Este o luna importanta pentru tine, deoarece ai sanse bune de a incepe o noua etapa de viata, care va dura un an de zile. Dar, in prima parte a lunii esti interiorizat, cufundat in gandurile tale si relationezi greu cu ceilalti. Este bine sa iti studiezi atent viata si sa iti trasezi planuri noi de viitor. Sunt momente bune pentru a te debarasa de idei, conceptii invechite, de relatii si situatii nepotrivite. Unele afectiuni ale gatului si sistemului renal iti pot crea neplaceri, de aceea acorda-le ingrijirile potrivite. Consultatiile si analizele medicale pot fi teme frecvente pe tot parcursul lunii. La serviciu sunt conflicte mocnite. In preajma datei de 14 mai se poate finaliza o activitate importanta, se pot schimba conditiile de lucru, relatiile colegiale. Tine-te la distanta de barfe sau de sarcini de lucru care nu te privesc. Relatiile sentimentale cunosc turnuri favorabile, in sensul ca se vor lamuri neplacerile avute in ultimele luni. Fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii se va putea ajunge la intelegeri favorabile pentru toata lumea. A doua parte a lunii iti aduce multa energie si sprijin divin in tot ce doresti sa intreprinzi.

Rac
Luna mai este favorabila schimbarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *