ALEGERI LOCALE 2012. Blaga: La Bucuresti este greu sa obtinem un scor similar celui din 2008

de Clarice DINU Postat la: 07.06.2012 20:50 Ultima actualizare: 07.06.2012 20:55

Mediafax Foto/Razvan Chirita
Vasile Blaga, seful de campanie al PDL pe tara, sustine ca la nivel national democrat-liberalii vor obtine la alegerile de duminica un scor similar celui de la locale din 2008, exceptie facand Bucurestiul.
Blaga a declarat, joi, ca isi mentine tinta de 25% stabilita pentru locale. “O sa scoatem un scor mai bun ca in 2008”, a spus el. Intrebat daca la Bucuresti, PDL poate obtine un rezultat similar celui de la alegerile trecute, Blaga a spus: “E greu sa scoatem un scor similar”.
Liderul democrat-liberal i-a cerut ministrului Justitiei, Tistus Corlatean, sa nu mai acuze opozitia de incercarea de fraudare a alegerilor si sa sesizeze institutiile statului daca are elemente ca acest pericol exista.
“Avertizam guvernul USL ca este raspunzator pentru organizarea corecta a alegerilor. Atragem atentia ministrului Justitiei, Titus Corlatean, ca este nepermis sa acuze opozitia pentru fraudarea alegerilor, iar daca are elemente ca sunt alegerile in pericol de a fi fraudate sa sesizeze imediat institutiile statului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *