ALEGERI LOCALE 2012. Mircia Muntean, primarul Devei si candidat la CJ Hunedoara, sustine ca a fost SICANAT in trafic

de Ramona Rosulescu Postat la: 07.06.2012 00:36 Ultima actualizare: 07.06.2012 00:37

sursa foto ziarulincomodvj.ro
Doi barbati de 26 si 36 de ani au fost audiati, miercuri seara, de politistii din Hateg dupa ce primarul Devei, Mircia Muntean, candidat la presedintia Consiliului Judetean Hunedoara din partea USP, a spus ca cei doi l-au sicanat in trafic si i-au speriat familia, barbatii negand insa acuzatiile.
Doi barbati aflati intr-un autoturism inmatriculat in Bulgaria si care se deplasau dinspre Petrosani spre Deva au fost opriti in trafic, miercuri seara, de politistii din Hateg dupa ce Mircia Muntean, candidatul Uniunii Social Populare la sefia CJ Hunedoara, a spus ca a fost blocat in trafic de masina acestora.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, masina indicata de primarul Devei, Mircia Muntean, a fost oprita la un filtru la intrarea in Hateg, iar cei doi barbati au fost dusi la audieri.
Nitu a precizat ca barbatii, in varsta de 36 si 26 de ani, din Bucuresti si Oltenita, sustin ca fusesera intr-o vacanta in zona Vaii Jiului si se intorceau spre Bucuresti.
El a mai spus ca cei doi au negat acuzatiile facute de Mircia Muntean, desi cel mai scurt drum intre Valea Jiului si Bucuresti este cel prin Defileul Jiului, care nu se afla insa pe ruta Petrosani – Deva.
La randul sau, Mircia Muntean a declarat pentru MEDIAFAX ca se intorcea din Valea Jiului, unde participase la o emisiune televizata, iar intre Petrosani si Hateg a fost “obstructionat” de mai multe ori de trei sau patru masini.
Masina in care se afla Mircia Muntean si familia sa era condusa de consilierul local de la Deva, Cosmin Costa, care a spus, de asemenea, ca masinile l-au blocat atat din fata, franand brusc, cat si din spate, soferii accelerand intimidator, si au incercat sa-l scoata de pe sosea.
“Am observat la vreo 10 minute dupa ce am plecat din Petrosani ca ceva nu e in regula. Am fost urmariti de masini cu numere de Bulgaria, din ce am reusit eu sa observ. Aveam in masina doi copii minori (copiii lui Mircia Muntean – n.r.) care s-au speriat foarte tare. S-a sunat la 112 si la intrarea in Hateg, la un filtru a fost oprita una dintre masini – un Mercedes Coupe cu numar de Bulgaria, iar cei doi barbati ce se aflau in masina sunt audiati de politisti”, a spus Cosmin Costa.
Totodata, Mircia Muntean a afirmat ca in afara de autoturismul Mercedes Coupe oprit de politisti, masina sa mai fost obstructionata de un Suzuki si de o Dacia Logan.
Cosmin Costa a mai preiczat ca, la intrarea in Hateg, sotia lui Mircia Muntean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *