ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Cred cu tarie ca trebuie sa fie un candidat comun PSD-ALDE, afirma Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, considera ca viitorul candidat la alegerile prezidentiale trebuie sa fie din partea Coalitiei PSD-ALDE, iar impreuna cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au cazut de acord sa nu pronunte numele candidatului pana nu se fac niste analize. De asemenea, in contextul alegerilor prezidentiale, Liviu Dragnea a spus, la Antena 3, ca Iohannis nu va mai fi presedintele Romaniei incepand cu 2019.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: “Eu am spus-o in CExN, opinia mea este ca trebuie sa avem un candidat comun (la alegerile prezidentiale – n.r.). Eu am experinta din miezul USL. Cand USL s-a rupt, a castigat altcineva. Cred cu tarie ca trebuie sa fie un candidat comun PSD-ALDE, urmand ca atunci cand hotaram sa facem anunturile, sa stabilim cine are cele mai mari sanse”, a declarat Liviu Dragnea.
El spune ca a convenit cu liderul ALDE sa nu pronunte niciun nume de candidat inainte de a face analize.
a”Am convenit cu domnul Tariceanu, si are foarte mare dreptate: nu trebuie sa pronuntam niciun nume acum, dintr-un motiv foarte simplu – trebuie sa fie analize foarte bine facute”, a mai spus el.
Liderul PSD a mai mentionat ca este absolut convins de faptul ca Iohannis nu va mai fi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *