Alegeti un proiect economic, cu tigle TONDACH XXL, pentru acoperisul casei

Alegerea invelitorii pentru acoperis se face in functie de mai multe criterii, printre care se numara panta acoperisului, stilul cladirii, precum si bugetul avut la dispozitie. O solutie foarte buna este cea a tiglelor ceramice cu format mare, XXL, pe care TONDACH Romania vi le pune la dispozitie intr-o gama larga de tipuri, pentru orice fel de casa.
Acoperisurile ceramice reprezinta o solutie optima pentru proiectele de casa care au in vedere un acoperis inclinat. Avantajele sunt considerabile: in primul rand, este vorba despre durabilitatea mare a acestor invelitori, iar apoi, despre confortul interior obtinut datorita utilizarii unor materiale ecologice. Procesul de productie a acestora implica numai materiale 100% naturale, care au o durata de viata de 100 de ani si beneficiaza de o garantie de 33 de ani. Durabilitatea foarte mare si, in special, pretul mult mai avantajos comparativ cu cel al altor solutii fac din tigla ceramica o solutie ideala, in conditiile actuale de criza. Tigla ceramica poate fi o solutie “pentru toate buzunarele”, care confera maximum de eleganta la preturi acceptabile.
Tigla ceramica TONDACH cu format mare
Pentru proiectele economice privind solutiile de acoperisuri, TONDACH Romania propune tigla ceramica XXL, care prezinta nenumarate avantaje. Printre acestea, se numara: pret extrem de competitiv pe metru patrat (se folosesc incepand cu 8,8 bucati de tigla), consum redus de material lemnos pentru sarpanta, volum mai mic de manopera, manipulare rapida, montaj usor, greutate redusa pe metru patrat. Din punct de vedere estetic, aceste tigle sunt disponibile intr-o gama foarte variata de forme si culori.
Gama de culori pentru tiglele cu format mare este: teracota si angoba rosu, maro, maro aramiu si antracit. Bolero, cu liniile sale discrete si elegante, incununeaza arhitectura cladirilor in stil modern, Rumba confera acoperisului un aer mediteranean prin formele sale arcuite, Twist reprezinta imbinarea perfecta intre practic si estetic, oferind suprafete care incanta privirea, iar Tango+ innobileaza orice locuinta prin eleganta fina si stilul impunator.
Twist, alegerea perfecta
Datorita raportului perfect dintre functionalitate si design, tigla economica Twist cu format mare devine una dintre optiunile preferate ale romanilor, mai ales ca, prin gama de culori si forme, se poate adresa oricarui tip de client. Avand dimensiunile de 30 x 50 cm, greutatea de 3,60 kg si fiind necesare doar 8,8-9,3 bucati de tigle Twist pentru acoperirea unui metru patrat de acoperis, se obtin economii substantiale de material, care pot depasi 25%. Disponibile si in culoarea antracit, invelitorile din tigle ceramice Twist se bucura de eleganta si personalitate speciale. Este de remarcat faptul ca, in cazul proiectului de casa e4, cu un consum energetic scazut, propus de Wienerberger, pentru acoperis a fost ales un model modern de tigla ceramica TONDACH?, cu format mare, si anume Twist antracit.
Nu mai putin important este faptul ca in aceasta luna, tiglele Twist sunt in promotie in luna mai.
TANGO+, eleganta si stil
O alta solutie economica o reprezinta tiglele ceramice Tango+, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *