Comitetul Executiv PSD a decis soarta lui Dragnea. Ponta: Trecem si peste nedreptati

Liviu Dragnea a renuntat la functia de presedinte executiv PSD, dar va coordona partidul, a anuntat liderul PSD, Victor Ponta.?
Totodata, premierul a tinut sa sublinieze ca?toti membrii Comitetului Executiv considera ca decizia instantei de condamnare a acestuia pentru dosarul “Referendumul” este nedreapta si va fi contestata.
“Dragnea va fi in continuare coordonatorul Programului nostru National 2016-2020 si, in aceasta calitate, va indeplini toate sarcinile pe care Comitetul Executiv National le considera necesare pe partea de organizare a partidului, de coerenta intre partid-guvern-grupuri parlamentare. In ceea ce ma priveste, ca lider al PSD, va fi in continuare partenerul meu in ceea ce am inceput in 2010 si ceea ce cred ca vom continua cu succes si in 2016. Liviu Dragnea ramane prietenul si partenerul meu in continuare. Asta este, am invatat sa trecem si peste nedreptati”, a spus Ponta
Citeste si:?Liviu Dragnea: Nu ma joc cu demisia
Mai mult, Victor Ponta a declarat ca Liviu Dragnea va coordona Programul National al PSD pentru 2016-2020.?
De asemenea, Liviu Dragnea a aratat ca este de parere ca decizia ICCJ este nedrepata si ca ramane la dispozitia partidului pentru a oferi expertiza lui.?
In ceea ce priveste o eventuala demisie a liderilor filialelor locale ale PSD din Olt, Vaslui si Giurgiu in cazul retragerii lui Dragnea, conform …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *