Alimentele care iti tin de foame pentru mai mult timp

Dar ce poti face pentru a evita senzatia intensa de foame? Se pare ca tot alimentele sunt solutia, dar secretul este sa le alegi pe cele satioase, care reduc foamea si te ajuta astfel sa slabesti. Descopera sapte alimente care iti tin de foame pentru mai mult timp:
Ouale
Exista un motiv pentru care ouale sunt consumate de obicei la micul dejun. Un studiu recent efectuat de cercetatorii americani a dezvaluit faptul ca persoanele supraponderale care au mancat oua la micul dejun au resimtit senzatie de foame mai tarziu decat cele care nu au consumat oua la prima masa din zi. Participantii la studiu aveau un nivel mai mic de grelina, un hormon care stimuleaza apetitul, si un nivel ridicat de peptina, hormonul care ii transmite creierului mesajul ca stomacul este plin. Ouale sunt o combinatie perfecta de proteine si grasimi, fiind astfel alimentul ideal pentru micul dejun.
Avocado
Pulpa verde si cremoasa a fructului de avocado nu este doar gustoasa, ci este si bogata in fibre si grasimi mononesaturate, benefice pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *