Altgrad Auto a deschis un service auto in Bucuresti cu echipamente de ultima generatie! Eficienta, preturi mici si termene fixe!

Altgrad Auto a deschis un service auto in Bucuresti cu echipamente de ultima generatie! Eficienta, preturi mici si termene fixe!

Altgrad Auto a lansat un service auto cu echipamente de ultima generatie pentru satisfacerea nevoilor si cerintelor reale ale clientilor. Prin intermediul echipei de specialisti, Altgrad Auto asigura eficienta maxima si servicii de mecanica in timp record, la preturi avantajoase.

Receptie interactiva:
– diagnosticarea mai rapida a necesarului de reparatii ale masinii;
– stabilirea, in prezenta clientilor, a necesarului de piese si materiale pentru reparatii;
– identificarea unor defectiuni necunoscute pana atunci de catre client;
– stabilirea unor eventuale recomandari privind exploatarea autovehiculului in bune conditii de catre client;
– scurtarea timpului de imobilizare in service a autovehiculului.
Servicii de mecanica oferite: Reparatii motor, transmisie (ambreiaj, cutie viteze, planetara), reparatii frana, reparatie directie ? suspensie, electrica, diagnoza computerizata , tester.
Marcile care suporta asistenta tehnica in service-ul Altgrad Auto sunt urmatoarele: Ford, Opel, Vw, Audi,Seat,Mazda, Dacia,Nissan,Renault,Peugeot,Fiat,Iveco atat turisme cat si microbuze. Programarile se fac telefonic . Perioada medie de stationare in service este de 2 ore pentru revizie si de 3.5 ? 6 ore pentru alte remedieri uzuale.

Altgrad Auto este o companie de tip full service, specializata in import si vanzare de piese auto, consumabile si accesorii. Prin intermediul echipei de specialisti, Altgrad Auto, asigura service auto in Bucuresti la cele mai avantajoase solutii tehnice si financiare. Firma ofera servicii profesionale complete in domeniul auto, la preturi accesibile. Altgrad auto, magazin de piese auto si service, ofera clientilor sai un raport calitate/pret extrem de avantajos. Nu rata ofertele speciale la piese si service auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *