ALUMNI ASE a creat 2.000 de oportunitati pentru studentii economisti!

Asociatia Absolventilor ASE – ALUMNI ASE impreuna cu Centrul de Cariera ASE si Uniunea Studentilor ASE au oferit studentilor si absolventilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti oportunitatea de a aplica pentru aproximativ 2.000 de pozitii in cadrul a 23 de companii, ce au participat la a doua editie a Targului ASE Job & Internship Fair 2014.
Desfasurat in perioada 31 martie 2014 si 3 aprilie 2014 la Bucuresti, Targul ASE Job & Internship Fair, organizat de ALUMNI ASE, a generat un numar total de 1.995 de oportunitati de cariera, locuri de munca si stagii de practica, oferite de cele 23 de companii prezente la eveniment. Practic, prin organizarea ASE Job & Internship Fair, ALUMNI ASE a creat posibilitatea ca studentii si absolventii ASE sa isi gaseasca o pozitie in cadrul urmatoarelor companii: BRD, ACCA, BCR, Deloitte, E&Y, KPMG, LIDL, P&G, PwC, McDonalds, Genpact, Reckiter Benkiser, G2 Travel, HP, Webhelp, Mega Image, Henkel, Orange, Rompetrol, ING, Tradeville, Hellenic Coca-Cola si Banca Nationala a Romaniei, care a fost sustinatorul oficial al evenimentului.
“Fata de prima editie a ASE Job & Internship Fair, evenimentul din acest an a generat cu 81% mai multe oportunitati de cariera, au participat cu 21% mai multe companii si s-au organizat cu 41% mai multe prezentari”, a declarat Bogdan Ursuleanu, Vicepresedintele Alumni ASE, organizator eveniment.
In cadrul prezentarilor oferite de firmele participante pe durata targului, studentii au putut discuta in mod direct cu profesionisti din diverse arii de activitate. La editia de anul acesta, la seminariile companiilor, au participat peste 900 de studenti.
Cei interesati au avut acces la informatii si prin interfetele de comunicare: Student. Ase.ro, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *