PMB va investi 23 mil. de euro in reabilitarea patinoarului Flamaropol

Primaria Capitalei vrea sa dea aproximativ 23,4 milioane de euro pentru refacerea si modernizarea patinoarului Flamaropol, precum si pentru realizarea spatiilor adiacente necesare desfasurarii activitatilor sportive si de agrement, termenul pentru proiectarea si executia lucrarilor fiind de doi ani, relateaza Mediafax.
Potrivit unui anunt de participare publicat pe?e-licitatie.ro, municipalitatea vrea sa contracteze, prin licitatie deschisa, un operator economic care sa se ocupe atat de proiectarea, cat si de executarea lucrarilor pentru refacerea si modernizarea patinoarului artificial “Mihai Flamaropol”, dar si a spatiilor adiacente necesare desfasurarii activitatilor sportive si de agrement.
Valoarea totala estimata a contractului este de 105.255.120 de lei (aproximativ 23,4 milioane de euro), fara TVA, fondurile fiind de la bugetul local.
Durata contractului sau a acordului-cadru va fi de 36 de luni incepand de la data atribuirii contractului, din care 24 de luni pentru proiectare si executia lucrarilor si 12 luni pentru serviciile tehnice de operare si mentenanta, ulterior receptiei facute dupa terminarea lucrarilor la obiectivul de investitie.
Potrivit sursei citate, contractul poate lua forma unei asocieri si va fi atribuit firmei care va depune oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.
Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 iunie, ora 10.00, licitatia urmand a fi organizata, la sediul municipalitatii, in aceeasi zi, la ora 11.00.
Directorul Directiei de Investitii si Dezvoltare din Primaria Capitalei, Bogdan Hreapca, a declarat agentiei MEDIAFAX, la jumatatea lunii februarie ca noua constuctie va fi compusa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *