Ambasadorii Hans Klemm si George Maior, fotografiati impreuna la un eveniment privind cooperarea Romania – SUA

“Ambasadorul SUA Hans Klemm s-a bucurat sa se alature AmCham Romania si Ambasadorului Romaniei in Statele Unite, George Maior, pentru o discutie despre oportunitatile de dezvoltare si cooperare economica”, este mesajul asociat fotografiei postate pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucuresti.?
Cei doi au participat in premiera impreuna la acest eveniment.
“Prin prezenta simultana a celor doi ambasadori, reuniunea a reprezentat o premiera in promovarea dialogului celor doua misiuni diplomatice cu mediul de afaceri american din Romania”, se arata in mesajul ambasadei.

“Este momentul ca Romania sa isi asume un rol mai proeminent in redefinirea cadrului de dezvoltare economica in spatiul transatlantic. Parteneriatul Strategic dintre Romania si Statele Unite are capacitatea de a sustine un astfel de rol”, a declarat George Maior.
Atat George Maior, cat si Ambasada SUA la Bucuresti, au comentat subiectul scrisorii trimise de Rudolph Giuliani presedintelui Klaus Ioahannis prin aceea ca avocatul lui Donald Trump este persoana privata.
“Politica ambasadei si a Guvernului Statelor Unite este sa nu comentam viziunile si parerile cetatenilor SUA. Asadar, nu am nimic de adaugat. V-as indrepta atentia spre mai multe articole care au aparut recent in presa americana, in The New York Times, Washington Post, acolo cred ca aveti povestea completa, pe care atat dumneavoastra. cat si publicul dumneavoastra o veti aprecia”, a declarat Hans Klemm.
Mai mult, Hans Klemm a tinut sa precizeze ca relatiile dintre Romania si SUA nu vor avea de suferit.
“Parteneriatul nostru este foarte complex. Dupa cum stiti, munca mea este sa promovez securitatea Statelor Unite in parteneriat, valorile americane si sa incurajez romanii sa imbratiseze un viitor democratic, sa construiasca institutii democratice puternice, inclusiv un sistem judiciar democratic si sa promovez …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *