AMC DEZVĂLUIE LAYOUT-UL PRINCIPAL PENTRU FEAR THE WALKING DEAD LA COMIC-CON SAN DIEGO 2015

AMC DEZVĂLUIE LAYOUT-UL PRINCIPAL PENTRU FEAR THE WALKING DEAD LA COMIC-CON SAN DIEGO 2015

BUCUREŞTI ? 29 iunie 2015 ? AMC a dezvaluit astazi layout-ul principal de la conferinta Comic-Con International: San Diego 2015 pentru “Fear the Walking Dead”, serialul-pereche extrem de asteptat al dramei de succes “The Walking Dead”, ce va avea premiera in luna august. Grafica realizata de fotograful Frank Ockenfels 3, se poate vizualiza in fisierul atasat.
Imaginea va aparea la conferinta fanilor in perioada 8-12 iulie. O prezentare despre “Fear the Walking Dead” cu distributia si producatorii executivi va avea loc pe 10 iulie la ora 13:00 in Hall H, la Comic-Con.
De asemenea, AMC a mai dezvaluit un promo care poate fi vizionat aici: http://www.amctvce.com/videos/fear-the-walking-dead-missing-posters .
“Fear the Walking Dead” ne duce inapoi la inceputurile apocalipsei zombi ? in vremuri in care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, inainte ca cineva sa inteleaga exact ce se intampla, cand viata, asa cum toata lumea o cunostea, se schimba complet si se altera in feluri in care nimeni nu si-ar fi putut imagina vreodata. Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producatorii executivi ai “Fear the Walking Dead” si David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios. Actiunea serialului se desfasoara in Los Angeles si ii are in distributie pe Kim Dickens in rolul lui Madison, Cliff Curtis in rolul lui Travis, Frank Dillane in rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey in rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez in rolul Lizei, Ruben Blades in rolul lui Daniel, Mercedes Mason in rolul Ofeliei si Lorenzo James Henrie in rolul lui Chris.
Primul sezon al serialului va avea sase episoade de cate o ora. Al doilea sezon va avea premiera in 2016.

AMC Romania

AMC Networks a schimbat imaginea postului tv MGM in AMC la sfarsitul lui 2014. Rebranding-ul a marcat prima distributie in afara Americii de Nord pentru AMC, unul din cele mai populare si premiate marci din televiziune. Printre serialele de succes ce au fost difuzate pana acum la AMC se numara: drama de succes “Fargo”, ce-l are in rol principal pe actorul castigator al premiului Oscar, Billy Bob Thorton, serialul original AMC multi-premiat “Breaking Bad” si prequel-ul sau, “Better Call Saul”, primele doua sezoane “Halt and Catch Fire”, serialul “The Divide”. Incepand cu luna iunie 2015, toate serialele AMC vor fi difuzate si in Romania la doar 24 de ore de la lansarea lor din SUA.

In plus, pe langa programele originale de la studiourile proprii AMC Networks, AMC Global prezinta filme populare, premiate de la cele mai mari filmoteci din lume.

Despre AMC Global

AMC celebreaza filmele preferate ale fiecarui gen si decada si prezinta programe originale apreciate pentru a aduce telespectatorilor ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reteaua de televiziuni a creat unele din cele mai premiate seriale din ultimii zece ani si a redefinit povestile dramatice. Pe langa faptul ca este distribuit in America de Nord, AMC este disponibil in peste 125 tari si teritorii din Europa, Asia, America Latina, Africa si Orientul Mijlociu. Detinut si operat de AMC Network International (divizia globala a AMC Networks), AMC Global este o destinatie de distractie de prima clasa, disponibila in HD si SD si pe toate platformele, inclusive on-air, online, la cerere si pe mobil.

Despre AMC Networks International
AMC Networks International (AMCNI), divizia globala a AMC Networks, ofera divertisment si programe apreciate care ajung la abonati din peste 140 de tari si teritorii, inclusive in Africa, Asia, Europa, America Latina si Orientul Mijlociu. AMCNI este format din branduri globale, Sundance Channel si AMC, precum si televiziuni recunoscute la nivel local, la fel de populare, cu genuri de programe diverse. Pentru mai multe informatii, accesati: www.amcnetworks.com/amcni.
In Romania, serviciile de marketing si distributie pentru AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *