ANAF isi face bilantul pe 2015. Premierul Ciolos si ministrul Finantelor, Anca Dragu, prezenti

ANAF isi prezinta, astazi, la INS, raportul de activitate pe anul 2015, in prezenta premierului Dacian Ciolos si a ministrului Finantelor, Anca Dragu Paliu. Anul trecut, TVA-ul la alimente a scazut, iar incasarile la buget au crescut. Cu toate acestea, seful ANAF, de la acel moment,?Gelu Diaconu, a fost demis, dupa ce DNA l-a acuzat de fapte de coruptie, potrivit Realitatea TV.

Prezent la INS, unde ANAF isi prezinta bilantul pe 2015, Dacian Ciolos a vorbit despre procesul de reforma a institutiei, dar si despre importanta transparentizarii in colectarea banilor de catre inspectorii fiscali.
“Sunteti, inca, intr-un proces de restructurare si mdoernizare. Este un proces de reforma care trebuie sa continue. Aceasta reformare a ANAF trebuie sa se cladeasca pe acei oameni din structura care au inteles sa isi faca treaba in mod cinstit, onest, fara sa abuzeze de o putere pe care o au, dar fara sa inchida ochii atunci cand reprezentand o institutie a statului trebuie sa fie in masura sa ia decizii si sa transeze”, a declarat Ciolos.
“ANAF trebuie sa fie si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *