Andreea Marin isi boteaza fetita la Clubul Diplomatic

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Foarte discreti in privinta vietii de familie, Andreea Marin si Stefan Banica jr. au stabilit data si au pus la punct detaliile pentru botezul fetitei lor, Ana Violeta in varsta de 3 luni.

Ca de obicei, cu intentia de a pastra secretul in privinta botezului, cei doi nu au respectat traditia si au facut invitatiile la botez prin sms. Cu toate aceste masuri de precautie s-a aflat deja ca botezul va avea loc duminica, 9 martie, iar invitatii vor sarbatori crestinarea fetitei la Clubul Diplomatic. Petrecerea va incepe la orele 19.00.

Andreea a ales un meniu traditional pentru invitati, meniu care va costa in jur de 300 lei. La botez vor participa 100 de invitati si asa cum ne-am obisnuit deja, bodyguarzii vor fi si ei prezenti. Stim ca cele doua vedete si-au angajat bodyguarzi la spital cand s-a nascut fetita si nu au lasat pe nimeni sa treaca, fara acordul prealabil al Andreei.

Se spune ca Banica jr. nu este prea generos, ba chiar e zgarcit, dar ce nu face el pentru fetita lui, asa incat va cheltui cam 15.000 de euro la acest eveniment. Paziti sau nu de bodyguarzi, daca sunt vedete cei doi trebuie sa isi asume uneori si prezenta paparazzilor in locurile publice, chiar daca nu le convine acest lucru.

spot_imgspot_img