Andreea Raducan, APEL DISPERAT. “Este ingrijorator si trist!”

Larisa Iordache si Marian Dragulescu sunt singurii sportivi ai celor doua loturi nationale care au obtinut rezultate in competitiile majore internationale.
“Este ingrijorator si trist ca gimnastica romaneasca sta acum doar in Larisa Iordache si Marian Dragulescu. Desi sunt doi mari campioni care au demonstrat prin talentul si calitatile lor ca sunt capabili sa faca lucruri exceptionale. Sper insa ca ei sa fie in continuare un exemplu pentru cei tineri care intra in sala de gimnastica. Asa cum pentru mine au fost Lavinia Milosovici si Gina Gogean. Anul viitor incep calificarile la Jocurile Olimpice si sigur ca este o presiune si pentru mine, si pentru staff-ul federatiei, si pentru antrenori, e normal. Este momentul in care trebuie sa constientizam ca sunt probleme si sa gasim caile cele mai potrivite pentru a le rezolva”, a spus Andreea Raducan, care a lansat, marti seara, programul national dedicat copiilor “Hai cu noi in tara campionilor”, care are ca principal scop marirea bazei de selectie pentru loturile nationale.
Fosta campioana olimpica sustine ca o problema o reprezinta salariile mici ale antrenorilor. “O mare problema in gimnastica este cea a remunerarii antrenorilor. Incercam sa o rezolvam pentru ca acesti oameni care au dorinta si pasiune de a face performanta in gimnastica sa aiba tot ceea ce doresc pentru ca noi sa avem rezultate”, a afirmat ea.
Aleasa in functia de presedinte al FRG in luna august, Andreea Raducan isi doreste sa le aiba alaturi pe fostele gimnaste. “Eu sunt in contact cu toate fostele mele colege care antreneaza, cu Gina Gogean, cu Corina Ungureanu, cu Sandra Izbasa, dar si cu Claudia Presecan care lucreaza in Anglia si care mi-a spus ca vrea sa urmeze cursurile de arbitraj si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *