Andreea Raicu, marturisiri emotionante. “Am plans ori de cate ori am simtit ca trebuie sa o fac”

Andreea Raicu a facut marturisiri de suflet, edezvaluind ca este o persoana foarte emotiva, care nu-si poate stapani lacrimile atunci cand o emotioneaza ceva.
Andreea Raicu a pozat fara sutien la 40 de ani. Ce mesaj a avut pentru fani FOTO
“Sunt un om emotiv. O mostenesc pe mama si uneori ma sperii cat de mult semanam la acest capitol. Cu toate astea, uneori mi se pare ciudat ca plange la exact aceleasi lucruri la care fix plang si eu. Ironic, dar adevarat.
Ma bucur ca nu am fost crescuta sa imi reprim plansul. Au fost alte lucruri pe care am fost invatata ca nu e frumos sa le fac, dar sa plang, slava Domnului, nu m-am abtinut niciodata. E drept ca aveam si motive, mai ales ca mama pleca destul de des si imi era foarte dor de ea.
Spun ca ma bucur pentru ca intr-o societate ca a noastra cei mai multi au fost crescuti sa nu isi dea voie sa isi exprime emotiile, sa nu isi dea voie sa planga. Fie ca era considerat rusinos sau nedemn, plansul era de neacceptat. Poate ca nici eu, de-a lungul timpului, nu am lasat pe toata lumea sa imi vada lacrimile curgand pe obraji, dar in ultimii ani nu am mai avut aceasta problema si am plans ori de cate ori am simtit ca trebuie sa o fac, fie ca eram acasa, in restaurant, pe strada, in mall sau mai stiu eu unde, spre disperarea celor cu care eram, care se gandeau ca ei erau motivul starii mele. Poate uneori chiar erau”, a scris, pe blog, Andreea Raicu.
Andreea Raicu, declaratii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *