Anglia – Italia 2-4. Cesare Prandelli: La penaltiuri, 80 la suta tine de noroc.

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Selectionerul Italiei, Cesare Prandelli, a declarat duminica seara, dupa victoria in fata Angliei, scor 4-2 la loviturile de departajare, ca la penaltiuri 80 la suta tine de noroc, subliniind ca unii rateaza mai putin deoarece sunt mai concentrati, potrivit Agerpres.

„Nu am fost surprins ca am dominat. Stiam ca putem controla meciul. Mi-a fost teama sa nu las prea multe spatii pe contraatac, dar am stiut sa-i blocam. Presedintele Italiei, Giorgio Napolitano, ne-a sunat sa ne felicite. Suntem multumiti, dar trebuie sa fim pregatiti pentru Germania, favorita, mai ales ca a avut doua zile de recuperare in plus. Am incercat sa jucam fotbal, sa-i scoatem din aparare, dar ei nu au vrut. Am pregatit bine meciul si jucatorii au facut exact ce le-am spus. La penaltiuri, 80 la suta tine de noroc, este adevarat ca unii rateaza mai putin deoarece raman mai calmi si concentrati, dar sansa este factorul decisiv”, a spus Prandelli.
Prandelli a precizat ca a urmarit penaltiurile alaturi de fiul sau, caruia i-a spus ca au sansa sa „vada acest lucru fara sa plateasca””.
El a …

spot_imgspot_img