Antonescu ii raspunde lui Dragnea: “Subscriu, sunt destule de clarificat in USL pentru a merge mai departe”

de Sorina Ionasc Publicat la: 27.09.2013 19:07 Ultima actualizare: 27.09.2013 19:48

Dupa o serie de declaratii acide la nivelul USL, starnite de initiativa unui grup de liberali care au propus modificarea legii alegerii administratiei publice locale, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi, iar presedintii consiliilor judetene sa fie alesi din cadrul consilierilor, presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat ca, intr-adevar, trebuie clarificate lucrurile in cadrul USL.
a”Subscriu la ideea ca sunt destule de clarificat in USL pentru a putea merge mai departe in fata cetatenilor care ne-au dat votul”, a declarat Antonescu, intr-o conferinta de presa, la Satu Mare. Acesta a afirmat ca o discutie la nivel de USL ar trebui facuta in cazul initiativelor legislative importante.

“Este un simplu proiect, nimeni nu poate lua dreptul la initiativa a unor parlamentari, e dreptul lor. Vom discuta despre acest lucru. E bine ca initiativele majore sa fie luate impreuna, dar eu stiu vreo trei acte legislative mai importante decat cea cu alegerile, care s-au luat fara consultarea USL si care fac efecte, e neplacut. Trebuie mult calm, trebuie sa asezam niste lucruri, sa punem la punct. Nu vad de ce un partid sau altul s-ar supara”, a completata presedintele PNL.
Mai mult, liderul liberal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *