Antonescu, atac dur la adresa lui Ponta: “Ameninta des cu puscaria in sedintele USL si in Parlament”

de Sorina Ionasc Publicat la: 17.04.2014 23:59 Ultima actualizare: 18.04.2014 00:17

Liderul liberal Crin Antonescu sutine ca premierul Victor Ponta obisnuia sa faca amenintari cu puscaria atat in Parlament, cat si in sedintele USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a atacat dur, joi seara, pe premierul Victor Ponta, sustinand ca atat in sedintele USL, cat si in Parlament, acesta obisnuia sa ameninte cu puscaria atunci cand nu era de acord cu ceva.
“Lupta lui Traian Basescu si Victor Ponta este pe justitie. Ponta ameninta des cu puscaria in sedintele USL, si la Parlament, desigur, nu la microfon”, a spus Antonescu, invitat la Realitatea TV.

Cu toate acestea, liderul liberal nu a precizat concret cand si catre cine au fost facute aceste amenintari.
Mai mult, ?intrebat daca Victor Ponta este un mincinos,?Crin Antonescu a spus ca este atat un premier, cat si un partener care minte.
“E o intrebare retorica sau ce? Victor Ponta este un premier mincinos, un partener mincinos. Poate spune fara sa clipeasca orice minciuna”, a mai declarat Antonescu.?
Si desi l-a cotat cu prima sansa la alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului, presedintele PNL mai spune ca Ponta nu ar fi un presedinte bun.
De asemenea, el a sustinut ca Ponta “probabil fara sa vrea”, merge dupa modelul lui Adrian Nastase si “este irezistibil atras de acest model, e mai puternic decat el”. “Si Nastase era mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *