Antonescu: Daca Mircea Diaconu va obtine un mandat, il asteptam in grupul liberal din PE

de Adina Osan – Mediafax, Vasile Magradean Publicat la: 12.04.2014 17:13 Ultima actualizare: 12.04.2014 17:14

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca liberalii il asteapta pe Mircea Diaconu sa se inscrie in grupul ALDE din Parlamentul European daca va obtine un mandat de europarlamentar in urma alegerilor din 25 mai, intrucat nu va putea face nimic daca va activa ca independent.

Crin Antonescu a spus, sambata, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca nu crede ca Mircea Diaconu va lua atat de multe voturi incat “sa se simta la lista de candidati a PNL”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Decizia luata in cazul Mircea Diaconu a fost corecta, pentru ca in acel moment sentinta si punctul de vedere al presedintelui ICCJ au fost cele date si catre BEC si de aceea si BEC, pe aceeasi baza, a invalidat. Noi am luat corect decizia, chiar daca cu parere de rau. Daca Mircea Diaconu va candida, si va candida in urma deciziilor, e un lucru foarte bun, nu sunt deloc alarmat si deplang pe cei care tes sperante false. Unii cred ca o sa ne ia noua voturi, poate o sa ne ia niste voturi, dar chiar asa incat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *