Macovei: Ponta are o singura idee fixa – sa scape baronii locali PSD de justitie

de Adina Osan – Mediafax, Diana Stancovici Publicat la: 12.04.2014 17:05 Ultima actualizare: 12.04.2014 17:06

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, sambata, la Sibiu, ca Ponta are “o singura idee fixa, sa scape baronii locali PSD de justitie”, pentru ca acestia “ii aduc voturi prin minciuna sau prin furt sau prin cumparare”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sambata, la Sibiu, la lansarea candidatilor pentru alegerile europarlamentare, ca PDL trebuie sa castige alegerile “pentru a scapa tara de Victor Ponta si de grupul infractional organizat condus de el”.
“Ponta are o singura idee fixa: sa scape baronii locali PSD de justitie. Ponta vrea sa scape baronii PSD de justitie pentru ca acesti baroni locali ii aduc voturi prin minciuna sau prin furt sau prin cumparare”, a spus Macovei.

Ea a adaugat ca romanii nu au nevoie de un premier “santajabil”.
“Nu vrem o tara in care primul ministru este santajat si santajabil in fiecare clipa si in fiecare zi de oameni corupti, de oameni care fura din banul public, de oameni care vor sa distruga justitia, care vor sa desfiinteze DNA, care denigreaza orice institutie a statului, de oameni care vor sa fure si sa fie liberi”, a mai spus Macovei.
Ea a sustinut ca declaratiile sale se justifica prin faptul ca Victor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *