Antonescu, despre privatizarea CFR Marfa: E un joc de-a soarecele si pisica, Basescu spera sa esueze

de Andi Manciu – Mediafax Publicat la: 07.08.2013 09:15 Ultima actualizare: 07.08.2013 09:20

Mediafax Foto//Dumitru Matiu
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca i se pare “trist” si “inestetic” ca o tema de importanta majora precum privatizarea unei mari companii sa prilejuiasca “un fel de joc de-a soarecele si pisica” si a opinat ca seful statului ar spera intr-un esec pentru a “castiga in felul acesta niste puncte”.
Antonescu a fost intrebat, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, cum vede “razboiul declaratiilor” dintre seful statului si premier din ultimele saptamani.

“E o suita de declaratii nefaste si inestetice. Eu punctul de vedere mi l-am spus. Cred ca presedintele ar fi trebuit, odata ce i s-a facut o propunere pentru desemnarea unui ministru la Transporturi, sa se pronunte. (…) Victor Ponta nu avea ce face altceva decat ceea ce a facut. Campul in care declaratiile domnului Basescu au dus discutia a generat aceasta polemica. Mi se pare in continuare trist si de-a dreptul inestetic ca o tema de importanta majora, ca privatizarea unei mari companii, sa prilejuiasca un fel de joc de-a soarecele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *