Transferul lui Chiriches: Telenovela s-a incheiat, fundasul ramane la Steaua.

Vlad Chiriches, care a fost foarte aproape de un transfer la Tottenham, va ramane in cele din urma la Steaua, cel putin pana in iarna. Impresarul Ioan Becali a declarat ca Vlad Chiriches a avut mai multe oferte de transfer in aceasta vara, insa nu va mai pleca de la Steaua, potrivit Mediafax.
“Cu Tottenham totul s-a incheiat, Chiriches va ramane la Steaua pana in decembrie. El va da totul pentru echipa sa, deoarece este un profesionist. In ianuarie vom vedea care va fi situatia. In acest moment este inutil sa vorbim despre ce va fi peste trei, patru luni”, a spus Becali pentru site-ul?ilsussidiario.net.
Vlad Chiriches a fost in aceasta vara aproape de un transfer la gruparea engleza Tottenham Hotspur, care oferea opt milioane de euro pentru fundasul stelist. Impresarul Victor Becali a declarat, saptamana trecuta, ca Tottenham dorea sa plateasca esalonat suma de transfer pentru Chiriches pana in 2015, in timp ce Steaua dorea toti banii intr-o singura transa.
Transferul romanului la Tottenham a fost o adevarata telenovela, care a demonstrat o data in plus incapacitatea oficialilor din fotbalul romanesc de a se ridica la un nivel profesionist. Cu toate ca esalonarea platii se pare ca a fost cea care a dus la anularea transferului, modul de negocieri si lipsa de promptitudine a partii romane nu a fost pe placul englezilor, care in final au decis sa iasa din cursa pentru Chiriches. Din aceasta afacere …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *