Antonescu: Nu exista niciun conflict in USL pe tema introducerii taxei de solidaritate

de Florin Ghetau Postat la: 01.06.2012 20:39 Ultima actualizare: 01.06.2012 20:40

FOTO: Andreea Alexandru/Mediafax Foto
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Iasi, ca nu exista niciun conflict in USL, in urma parerilor divergente intre liberali si social-democrati pe tema introducerii taxei de solidaritate, adaugand ca se va pune de acord cu premierul Victor Ponta pe aceasta tema, informeaza Mediafax.
Crin Antonescu a spus, intr-o conferinta de presa, ca nu exista niciun conflict in USL pe tema introducerii taxei de solidaritate, el precizand ca a fost vorba doar de o propunere a premierului Victor Ponta.
“O sa ma pun de acord cu domnul Ponta, noi am fost plecati, de aici au aparut discutiile. Este o propunere a primului-ministru. Nu exista niciun conflict in USL, chiar daca unii sunt disperati din aceasta cauza, iar altii chiar indignati”, a afirmat Crin Antonescu.
El a spus ca va avea o discutie cu Victor Ponta pe aceasta tema, adaugand ca se va gasi solutia cea mai buna.
“Vom discuta, nu stiu daca va fi luni, in ziua de Rusalii, ca sa coboare Duhul Sfant asupra noastra complet, reuniti, in comuniune. Vom discuta, fiti pe pace, si vom gasi solutia cea mai buna. Este o propunere si o posibilitate evocata de premier, nicidecum un conflict intre noi”, a explicat Crin Antonescu.
Guvernul analizeaza impozitarea suplimentara, cu inca 16%, a sumei din pensie sau salariu care depaseste 4.500 lei /luna, sistem care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *